Javítás, átalakítás, felturbózás

Nem ritka eset, hogy hajdan kedvenc nyakláncunk, karkötőnk, fülbevalónk éveken át a fiókban hever, mert egyszer elszakadt, eltört vagy kiesett belőle a kő.  Van, hogy a fele golyó elgurult, de van, hogy csak a zár romlott el. A leggyakoribb eset mégis az, hogy nincs ötletünk, hova vihetnénk ezeket a kincseket megjavíttatni.  Mi a Zituccia Ékszereknél segítünk.   Először is örömmel megnézzük a problémás ékszert, és vagy magunk megoldjuk, vagy ötletet adunk a megoldáshoz.  

Újrafűzés, csomózás, zár csere

Ezeket a javításokat helyben végezzük.  Választani lehet különféle anyagok között (pl. ékszerdamil, műanyaggal bevont fém huzal, selyemszál sokféle színben és vastagságban stb.), és lehet egyszerű fűzés vagy csomózás (minden golyó között csomó – ez a drágább köveknél és gyöngyöknél szokásos).  Nagy választékban tartunk (főleg) ezüst és más érdekes zárakat is.  Minden munkára árajánlatot adunk – így lehet dönteni.

Kő pótlás, kő csere, ezüst/arany lánc szakadás...

Ezek egyedi esetek, ahol rendelkezésre állunk megbeszélni, mit javasolnánk és vagy meglévő kövekből választhat, vagy egyedi követ is csiszoltathat rajtunk keresztül.

Természetesen ilyen egyedi megrendelésnél előleget (50%) kérünk.

Vállaljuk láncok javítását, ötvös kollegáink segítségével ezt is megoldjuk rövid határidővel (kb. 1 hét).

Átalakítás, felturbózás

Gyakran előfordul, hogy egy régi nyakláncnak nosztalgikus értéke van (kapta vagy örökölte egy szeretett személytől), és eredeti formájában nem szívesen hordja.  Ez kihívás, és állunk elébe – más kövekkel és/vagy ezüst díszítőelemekkel újjá varázsoljuk ékszerét úgy, hogy most már legszívesebben le sem venné többet!

Konzultációra, a javítás megrendelésérere szeretettel várjuk a nyitvatartás időben -munkanapokon 12:00-18:00h - az üzletünkben (Budapest V. Markó u. 1/b).

Térképhez kattintson ide!

Webáruház készítés