Bemutatkozom

Kicsit rólam

Már gyerekkoromban is vonzottak a csillogó és színes tárgyak. Nevettek is rajtam sokan, hogy olyan vagyok, mint egy szarka és egy papagáj keresztezése. Ez a hóbort egészen felnőtt koromig, sőt egészen a mai napig elkísér. Hiába kezdtem irodában dolgozni, hiába választottam a bankár szakmát, a színek és a csillámlás iránti vonzalmam megmaradt.

Külföldön eltöltött éveim alatt kollegáim két becenevet ragasztottak rám:

  • Hungarian hurricane („magyar hurrikán), mely név hűen ábrázolja azt az elszántságot, tudásvágyat, vehemenciát, és energiát, mellyel munkához látok, bármiről is legyen szó.
  • Colour woman (színes nő), mert hiába töltöttem a napjaim nagy részét egy szigorú racionalitással berendezett irodában, a színeket, a vidámságot biztosan becsempésztem valahova (színes Post-it-ekkel, tollakkal, papírokkal és persze az elengedhetetlen színes harisnyáimmal).

Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megértsem: a színek iránti vonzalmamat már nem elég harisnyákban és borítékokban megélnem, a bennem lakozó kreativitás és formabeli kavalkád kikívánkozik és teret kell neki engednem.

Csillapíthatatlan szépség iránti éhségem során találkoztam azokkal a természeti csodákkal, melyek valódi múltjukkal, színes, formás jelenükkel és örök jövőjükkel, hosszú távon le tudják kötni figyelmem egy csodálatos világba repítve, ahol a képzeletnek szinte semmi sem szab határt. Ezek a csodák pedig nem mások, mint a drágakövek.

Az ékszerekről általában…

Álmodni jó, de főleg akkor, ha meg ezek az álmok meg is valósulnak… ebben szeretnék segítségére lenni… legalábbis ami az ékszereket illeti…

Mindegy milyen ékszerre vágyik, hiszen a boltomban található köveknek csak a képzelet szab határt. Legyen akár elegáns, akár játékos, akár hivalkodó, akár szolid, de lehet akár fiatalos és bohókás vagy akár egyszerű és komoly is. Nálam biztosan megtalálja az elképzelésének megfelelőt, ha mégsem, akkor elkészítem személyre szabott ékszerét!

Az alapanyagokhoz külföldi kapcsolataim és nemzetközi ásványbörzék révén jutok, ahol mindig igyekszem a minőségnek megfelelő árat is kialkudni. Az alapanyagok, csiszolási technikák és formák állandóan változnak, káprázatosan sokfélék és itt is fellelhetőek divat irányzatok és azok állandó változása is. A természet sem produkál ugyanolyat kétszer. Ennek a rossz oldala az, hogy egyféle drágakőhöz csak korlátozott mennyiségben jutunk hozzá, az előnye pedig az, hogy máson nem láthatja viszont ékszerét!

A hasonló kövekkel foglalkozó magyarországi boltokban kínált árukhoz képest, törekszem arra, hogy a kiemelkedő minőség, a nemesfémek alkatrészként való felhasználása és az egyediség egyértelműen megkülönböztessen. Áraim kialakításakor figyelek arra, hogy vevőim elégedetten nyugtázzák - valódi értéket kaptak, tisztességes áron.

Minőség… csak 1 van… tervezze meg !

Az általam elkészített köves ékszerekhez (láncok, karláncok, fülbevalók) használt alkatrészek (főként a zárak és a medálok) mind ezüstből vagy aranyozott ezüstből készülnek. Ügyelünk a részletekre… sokféle belföldi és külföldi forrásaimnak köszönhetően zárakból is már vagy 30 féle található meg a késztermékeken. Ha felpróbálja az ékszert és rövidebbet / hosszabbat szeretne vagy más zárat, amennyiben van hozzá alapanyagom, pár napon belül újrafűzöm Önnek, úgy hogy maradéktalanul örömmel viselhesse az immáron kifejezetten Önre átszabott ékszert.

Az egyedi tervezésű ékszereket általában 14K vagy 18K fehér / sárga vagy vörös aranyból készítjük a (segítségemmel) „álmodó” vagyis a kedves Vevő tervei alapján, aranyműves munkatársaim gondos, precíz és garantáltan kiváló minőségű kivitelezésével.

Asztrológia és természetgyógyászat

Ha gyógyulni szeretne, akkor is jó helyen jár! Ne feledje az igazi ásványi köveknek gyógyító hatásuk lehet. Kérdezze meg természetgyógyászát, hogy milyen kőre van szüksége, testének, lelkének vagy személyiségének melyik az a területe, mely némi erősítésre szorul és én elkészítem ékszerét. Nem csak gyönyörű, de hasznos is lehet!

Ha pedig hisz az asztrológiában, segítek megkeresni, hogy csillagjegyéhez milyen kő illik, mert nem mindegy hogy mit hordunk a nyakunkban

Árak

Áraimat kedvezően alakítom ki, ügyelve arra, hogy minden termék ára hűen türközze a minőséget, eredetet, a csiszolás pontosságát. A boltban található láncok ára átlagosan 15 és 35 ezer forint között mozog, de ezek között találhatóak szettek is (nyaklánc-karlánc vagy nyaklánc-fülbevaló). Mindig vannak emellett igazi különlegességek is (jelenleg pl. drágakő minőségű turmalin, ásványi smaragd, csiszolatlan gyémánt nyaklánc) melyek érthetően magasabb árkategóriába esnek (50-80 ezer) és ide esnek a jelenleg kapható arany egyedi ékszerek is (navaratna, cserélhető köves briolett fülbevaló stb.).

Ha ajándékot kíván venni, ajánlom figyelmébe a kifejezetten erre a célra elkészített árukészletemet, melyben tízezer forintig, igen széles skálán, mindenféle ékszert megtalál (szív alakú csiszolt kő, nyaklánc, karkötő, fülbevaló), jó minőségben, ám kedvezőbb alapanyagárú de itt is kizárólag valódi kövekből (jade, szódalit, kagyló, achát, hegyi kristály stb..

 

 

Webáruház készítés