Kategóriák

Csakrák szerint

Főkategória >Csakrák szerint

A csakra ékszereinkben lévő drágakövek programozás segítségével és erős, egyedi rezgésükkel jótékonyan hatnak az emberi energiatestekre.  Segítenek harmonizálni és tisztítani az egyes csakrákat, feloldani az esetleges blokkokat, melyek meggátolják az energia szabad áramlását.  Rezgésükkel segítenek megelőzni a betegségek kialakulását.  Minden csakra ékszer egyedi, ezért azt, hogy pontosan milyen kövek vannak az Önnek tetsző vagy Ön által megrendelt ékszerben, azt vásárláskor/megrendeléskor tudjuk pontosan elmondani/leírni… Viselje egészséggel és boldogságban!

 
A csakrákról általánosan...

Csakra = szanszkrit eredetű szó, jelentése: kerék, korong.  A hindu hagyomány szerint az embernek 7 fő energiaközpontja van (és számtalan mellék) melyek tölcsér alakúak és átszövik az aurarétegeket, ezáltal összekötik fizikai és finomszövetű testeinket.  Ezeken a csakrákon át történik az energiaáramlás testünk és a környezet között: felvesszük kívülről az életenergiát és leadjuk a negatív energiát.

  • mind más frekvencián rezeg, ezért mind más színű
  • fontos a csakrák közötti egyensúly – ha nem, energiablokk… először mentál szinten, majd a fizikai testben – így jönnek a betegségek
  • párokat alkotnak 1-7, 2-6, 3-5 csakrák
  • mit lehet tenni? Válasz: harmonizáló meditációk, rezgést kiegyensúlyozó nemes kövek használata.

Ha minden csakránk minden szintje nyitott és az energiám gátak nélkül áramlik = megvilágosodott ember!
Gerincoszlop aljából indul ki a csakrákat összekötő főcsatorna. Kundalini – összetekeredett kígyóként ábrázolt feminin erők összesége.  Fejtetőn Sivát megtestesítő maszkulin őserő.

CÉLUNK: Kundalini erőt felébreszteni és a csakrák aktív működése által eljuttatni a fejtető korona csakrájába ahol az 1000 szirmú lotuszvirágban a tiszta szellemmel egyesül.

A gyógykövek finom rezgéseikkel segítenek a gátakat feloldani, csakrák forgásirányát befolyásolni, hatnak testünkre, lelkünkre és szellemünkre is!

Források:
Kő-követek / Sang-E-Sitara / Édesvíz Kiadó, 1998
A csakrák bölcsessége / Anodea Judith / Alexandra, 2007
Rejtett energiák / Bodo J.Baginski - Shalila Sharamon / Édesvíz Kiadó, 2004

Webáruház készítés