Kategóriák

Magnezit


Köves ásványi ékszer Gyöngy nyaklánc magnezittel
Prémium minőségű édesvízi tenyésztett gyöngysor egy óriás színezett magnezit medállal és ezüst díszekkel.
34 500 Ft
34 500 Ft
Köves ásványi ékszer Kék magnezit elasztikus karkötő
Kék magneztit golyókból készített elasztikus karkötő ezüst dísszel.
4 900 Ft
4 900 Ft
Ezüst fülbevaló magnezittel
Keleti díszítésű ezüst foglalatban 9 mm átmérőjű türkizkék magnezit golyó ül - a zárószerkezet „sorompós”.  Nem bedugós de nem is lógós, mert fixen ül a fülcimpa alatt a kő. 
9 900 Ft
9 900 Ft
Kék színezett magnezit nyaklánc
Nyaklánc színezett kék magnezit golyókból, ezüst zárral
9 900 Ft
9 900 Ft
Kék magnezit ezüst fülbevalóban
Keleti díszítésű ezüst foglalatban 10 mm átmérőjű kék magnezit golyó ül - a zárószerkezet „sorompós”.  Nem bedugós de nem is lógós, mert fixen ül a fülcimpa alatt a kő. 
9 900 Ft
9 900 Ft

Sorrend:

MAGNEZIT…   a sikeres fogyás köve

Szín: sárgás, fehéres, szürke
Összetétel: magnézium karbonát  MgCO3
Kristályszerkezet: trigonális,  mérete és formája változatos – szerkezete hasonlít az agyra, lehet krétaszerű és márványozott
Mohs-keménység: 4-4,5
Fajsúly: 3
Törésmutató:
Maximális kettőstörés:
Fény:
Előfordulás: Ausztria, Görögország, Oroszország, Ausztrália, Kína etc.

Megjegyzés:
  FONTOS: súlyproblémás embereknek óriási segítség !! élénkíti az emésztést, méregtelenítést, erősíti a hasnyálmirigyet, csökkenti a koleszterinszintet.
Megnyitja a szív csakrát, ösztönzi a szívből jövő szeretetet!! Önmagunk iránti elfogadó szeretetet is.  Mélységes békét ad meditációhoz, relaxációhoz.  Segít megtalálni a középpontunkat.  A 3.szemre téve segít a vizualizációban / képalkotásban.
A feltétel nélküli szeretet gyakorlásához hasznos segítőtárs – főleg olyan kapcsolatoknál ahol a másik viselkedése, szenvedélye nehézséget okoz.  Álljunk készen segíteni DE hagyjuk hogy más önmaga lehessen, ne akarjunk mást megváltoztatni.  Növeli az érzelmi stresszel szembeni elfogadást.  Ingerlékenység és türelmetlenséget segít lekűzdeni.
Érdekes! Agyra hasonlít… erőteljes hatása van az elmére – agyféltekék között harmóniát teremt, serkenti az ötleteket és azok alkalmazását.
Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: Magas a magnéziumtartalma – segíti az elemek felszívódását a tesben.  Méregtelenít.  Mire jó ? alkoholizmus, belek (bélelzáródás, bélgörcs, gyomorfekély), egyensúly zavarok, epekő, fogak, fogyás (zsír anyagcserét felgyorsítja), gyengeség, hólyag, homloküreg, idegek, koleszterin, légzőszervek, máj, menzesz, méh, orr, pajzsmirigy, prosztata, rák – előstádiumban, reflexek javítása, szív, TBC, testszag, tüdő, vesék, vérkeringés, visszértágulat, vízér, környezetszennyezés.  Csillapítja a fejfájást (migrént), lázat, megfázást és lassítja a véralvadást.  Koleszterin szintet csökkenti.
Lelki: depresszió, egyensúlyban tartás, felindultság, félelem, idegfeszültség, izgatottság, kifejezőképesség, túlérzékenység.  

Csakra: szakrális
Csillagjegy: Kos
Kínai csillagjegy: Sárkány


Webáruház készítés