Blog
2016.11.16 16:08

Skorpió és moldavit

MOLDAVIT... a világmindenség köve 

Mottója: az Univerzum üzenetét hozom


Szín: zöld, barnás-zöld

Összetétel: SiO2(+Al2O3)
Kristályszerkezet: amorf (üvegmeteorit)
Mohs-keménység: 5,5
Fajsúly: 2,32 – 2,38
Előfordulás: Ausztrália, USA, Kína, Borneó etc.

A zöld színű moldavit olyan meteoritkőzet mely kb. 15 millió éve egy meteorit becsapódás útján került a Földre, Moldva közelében.  A földönkívüli erők és Föld Anya erejének kombinációjából jött létre – csakis nagyon különleges kő lehet !!  Túlnyomorészt 2 cm alatti darabok, felületük mintha kalapált lenne.  Érdekes!  a “New Age” egyik fontos kristály ! Hatása hasonlít a meteoritokéhoz, energiája nem földi, rezgéseit sokan világosan érzik.  Rokon a tektittel.
Megjegyzés: Csakra harmónizáló tulajdonsága képessé teszi arra hogy megnyissa, összehangolja és megtisztítsa a blokkoktól a csakráinkat. 

Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: Élénkíti az egész szervezet gyógyerejét.  Nem közvetlenül gyógyít, hanem segít felsimernünk a betegségünk okait és megmutatja gyógyulásunk személyre szabott útját.  Vérszegénységre, légutak működésének serkentésére, influenza és ahhoz kapcsolódó fertőzések lekűzdéséhez javasolt.  Párna alá téve segíti álmainkat és azt hogy emlékezzünk a fontosakra.

Spirituálisan: Javítja az érzékfeletti érzékelésünket.  Segít hogy aktiváljuk a “tudatfelettinket” és elmélyítsük a meditációnkat.  Elménknek segít abban, hogy ne foglalkozzunk állandóan a fizikai világgal, a biztonsággal és az ezek fölötti aggódással.  A koronacsakrára (fejtetőre) téve megnyitja az utat Felsőbbrendű Énünk felé.  Bár apró, mégis hatalmas ereje és mélysége lehet, ezért  nagyon megfontoltan adagolva használjuk !
Csakra: szív, homlok és koronacsakra
Csillagjegy: mindegyik, de főleg a Skorpió

 

Webáruház készítés