Blog
2016.09.18 10:13

Szűz és zafír

ZAFÍR… a bölcsesség köve

Szín: kék, ibolya, zöld, rózsaszín, narancssárga, vörös.
Vas és titán szennyeződés adja a színt.
Összetétel: aluminium-oxid
Kristályszerkezet: trigonális
Mohs-keménység: 9
Fajsúly: 4,00
Törésmutató: 1,76-1,77
Maximális kettőstörés: 0,008
Fény: üvegfény
Előfordulás: Jó minőség: Burma, Sri Lanka, India (búzavirág kék – Kasmír !!), Sötétkék – thaiföld, Ausztrália, Nigéria.  Fémesen kék – Montana, USA. Kambodzsa, Brazília, Kenya, Malawi, Kolumbia.
Megjegyzés: szintetikusan is gyártják!!
Sokan a kövek kövének tartják, mely a menny üzenetét közvetíti az emberiség számára.  A középkorban védelmező erővel ruházták fel rosszakarók, szélhámosok, átok és ráolvasás ellen.  A managerek köve is hisz nagy erővel támogatja azt akinek erő és hatalom összpontosul a kezében de csak addig amíg ezt azerőt jóra használja.
Szombat este: Az Örökkévalóság angyala  Drágaköve:zafírJelmondata: Örökkévalóság angyala, emeld szellemem az örök élet tudatába! Közvetít:Nehézségi erők legyőzésének képességét, valamint felvenni és felhasználni a bolygók energiáit. 

Read more: http://reikienergia.hupont.hu/10/atlantiszi kiralyangyalok#ixzz49s3lzfxb

Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: a „bölcsesség” köve mely a test minden részének gyógyításához hozzájárul, torok csakrát serkenti, feléleszti őseredeti emlékezetünket, intuitív, pszichikus és asztrális énünket.  Összehangolja a csakrákat, megszünteti az energiaelakadásokat melyek visszatartanak spirituális utunktól. Negatív energiákat átalakítja ezért sámán szertartásokon is használják.  Segíti spirituális fejlődésünket és képességeinket hogy a tudást továbbadjuk.  Lelki és spirituális szabadságot ad viselőjének.  Tőle nyitottak, elfogadóak leszünk, olyanok akik nem megrémülnek hanem őszinte kiváncsisággal tekintenek minden újdonságra.
Az álmatlanságot elűzi és  támogatja szervezetünket frontok és évszakváltások idején.  Méregtelenítésre és szemet, fület érintő panaszokra is használhatjuk.
Csakra: homlok (3. szem) csakra, torokcsakra és összhangot teremt közöttük !
Csillagjegy: bika, szűz, nyilas, vízöntő, halak
Kínai csillagjegy: kígyó, kakas, patkány, tigris, nyúl
Jelenleg a Zituccia árukészletében nem hemzsegnek a zafírok… viszont amiket megtalálsz nálunk azok nagyon szépek és különlegesek…. És az első 3 itt felsorolt az tulajdonképpen egy csodaszép garnitúra !!  micsoda ajándék lenne !!

 

Webáruház készítés