Blog
2016.07.28 19:26

Oroszlán és hegyi kristály

HEGYI KRISTÁLY... a harmónia köve 

Energiakristály… hatalmának kulcsa tisztasága és egyszerűsége

Szín: színtelen
Összetétel: szilicium-dioxid
Kristályszerkezet: trigonális
Mohs-keménység: 7
Fajsúly: 2,65
Törésmutató: 1,54-1,55
Maximális kettőstörés: 0,009
Fény:  üvegfény
Előfordulás: mindenhol a világon, de legfontosabb lelőhelye Brazília.  Szép kristályok Svájcban, Franciao.ban az Alpokban. Madagaszkár, volt SZU, USA.
Megjegyzés: A földkéreg egyik legközönségesebb ásványa.  Gyakran képez ikerkristályokat.  krystallos=jég, görögök azt hitték hogy az istenek jégből készítették.  Gömböket jövendőmondásra használják középkor óta.
Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: Minden kövek kövének tartják – valamennyi követ tisztíthatjuk és tölthetjük velük.  Kiemelt szerepét az is mutatja, hogy MINDEN csakrára pozitívan hat.  A korona csakra müködésére különösen erősen hat hisz ez kapu a fenti világhoz – általa megismerjük az Univerzum törvényeit és eltűnnek elménkből a felesleges kérdések. 
Megnöveli a használó rezgésszámát és megnyitja a gyógyítás és a kommunikáció csatornáit. Fokozza az erőt és az éleslátást, kiegyensúlyoz, tisztít és energiával tölt fel.  Az adatrögzítő kvarckristályokat az 1 vagy több kicsi, kiemelkedő 3szögekről lehet felismerni… ezeket az „első idők lényei” helyezték oda.  Az ezekben tárolt bölcsességeket a 3szögek lepecsételték, portálok más dimenziókba és csak azok férhetnek hozzá a tudáshoz akik tiszták szavaikban, gondolataikban és cselekedeteikben.  A titkok biztonságban vannak mert emberi lény nem tudja a programozást megváltoztatni.  Érdekes! Ha úgy érezzük hogy nem megfelelő a rezgés otthonunkban, sok a vita, összetűzés, helyezzünk el pár hegyi kristályt a lakásban – segítségünkre lehetnek a harmónizálásban és új lendülettel is szolgálhatnak egyben.  Mesterek köve: erősíti a megérzést, jövőbelátó és gyógyító képességeinket, telepátiát, tisztán látást és a mediális képességeinket.  Érdekes! A Magyar királyi jogar is hegyi kristályból készült.
12 DNS kristály egyike: Kryon és Kuthumi csatornázásokból jött információ alapján ezek a kristályok segítenek az embereknek újraaktiválni a teljes 12 DNS spiráljukat és ezáltal megnyílni egy magasabbrendű tudatosság felé
Csakra: minden csakra
Csillagjegy: mindegyik
Kínai csillagjegy: mindegyik

Webáruház készítés