Blog
2016.07.28 19:09

Rák és krizopráz

KRIZOPRÁZ... a gyermekek köve

Megvilágítom az igazságkeresők útját...
Szín: smaragdtól almazöldig

Összetétel: szilicium-dioxid
Kristályszerkezet: trigonális
Mohs-keménység: 7
Fajsúly: 2,61
Törésmutató: 1,53-1,54
Maximális kettőstörés: 0,004
Fény:  üvegfény, gyantafény
Előfordulás: 1965 óta legszebb Ausztrália (Queensland), Lengyelország, Cseho., Ural, USA, Brazília, Ausztria, Dél-Afrika, Tanzánia, Zimbabwe, Kazahsztán stb.

Csodás almazöld kő ami szomorúságűző, derűt és vidámságot hoz viselőjének.  Élénk színű példányai ritkán fellelhetőek ezért igen drága... a legszebb példányai Tanzániából valók.  Úgy tartják, hogy Atlantiszon a gyógyítók 12 szent köveinek egyike volt.  Szerencsetalizmán, védelmező kő- megóv a gonosz erőktől !   Általa megszeretjük a növény és állatvilágot és megértjük belső mivoltukat valamint a világegyetem összefüggéseit.  Meditációhoz kitűnő segítség – segít átélni a rész és egész egységét.  Érdekes! Ha idegen, kellemetlen energiát érzel, gondolatban csukj be minden ablakot, rajzolj rájuk keresztet és a kereszt közepébe képzeld krizopráz köveket.
Töltése: éjszaka, hegyi kristályok között.

Királyságok 12 angyala: Szerda este / A Szeretet Angyala...képessé tesz magunkhoz vonzani a magasabb érzelmek rezgéseit és egyetemes szeretetként továbbadni minden élőlénynek.

Kabbala: az életfa közepéhez, a lelki háromszöghöz kapcsolható.  Tiferet – központi én; Geburá – akarat; Heszed – szeretet. 
Megjegyzés: a zöld szín nikkeltől származik.  Már a görögök és a rómaiak is használták díszítő kőként.
Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: Energiát ad a szívnek és elűzi a fáradtságot.  Harmóniát teremt a test, lélek és a szellem kapcsolatában.  A termékenységgel kapcsolatos problémák, emésztőrendszer, ivarmirigyek, hormonproblémák és golyva kezelésére használják.  A hasi csakra érzékeny terület, hisz ennek útján megy végbe a reinkarnáció.  Képes kitárni az univerzum kapuit és hozzáférni a forrás életadó energiáihoz.  Még egy összetört szívet is képes meggyógyítani.  Megbocsátásban is segít, lehetővé teszi hogy elengedjük a múltat és továbblépjünk.  Segít legyőzni az önbizalomhiányt !!  Féltékenyeknek, szerelmeseknek, nemi problémával küszködőknek nagy szükségük van erre a kőre.
Csakra: szív és szakrális csakra
Csillagjegy: rák
Kínai csillagjegy: bárány

Webáruház készítés