Kategóriák

Nunderit


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

NUNDERIT… hogy mindig helyén legyen a szíved
Szín: barna, zöld pöttyökkel
Összetétel: az Andaluzit és Epidot kombinációja
Kristályszerkezet: szilikát
Előfordulás: Új-Dél-Walesből, Ausztráliából származik, és egy régi aranybányász falu, Nundle után kapta a nevét.

Megjegyzés: Az ausztrál őslakosok vízzel kapcsolatos ceremóniákon és tevékenységeken használják ezt a követ, a tengerészek szerencsehozó talizmánként, amikor útra kelnek. Némelyek úgy gondolják, hogy Jáspis, Jáde, Oligoklasz sőt, Szerpentin. Most nem megyünk mélyebbre az ásványi azonosításban; bár régóta ismert kő, igazából még csak most ismerjük meg a használatát és az energiáit.

Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása:
A Nunderit a helyén tartja a szívünket, és nem engedi, hogy a földtől nagyon elrugaszkodjon az elménk, nyugodt, stabil állapotot biztosít. Kreatív megoldásokat mutat meg vágyaink, céljaink eléréséhez. A Nunderit ösztönzi a hasonlóan gondolkodó emberek egymásra hatását,és bevonzani őket a környezetedbe.
A Nunderit segíti a szívcsakrát azáltal, hogy könnyebbé teszi az érzelmeket, szétoszlatja a bánatot és az önsajnálatot. Segít abban, hogy önálló légy, de nem önző, és hogy közelebb kerülj ahhoz, aki valójában lenni akarsz – szétoszlatva a saját magad által kivetített félelmeket. Azoknak, akik folyamatosan azt érzik, hogy mások érzelmileg lemerítik őket, segít lezárni az aurájukat. Megvédi a lépedet, aminek köszönhetően megőrízheted az energiáidat ahelyett, hogy azt az energiavámpírok leszivják.. Mindezen tulajdonságok – szívcsakra szabályzó, kígyóbőrre hasonlító külalak- a vízhez, mint elemhez köthetőek...
Teljes egészében a Nunderit egy nagyon gondoskodó kő, elősegíti az összes gyógyító folyamatot a létezés minden szintjén, és megerősíti a test fölépítését.

Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: bika, szűz, bak
Kínai horoszkóp: kígyó


Webáruház készítés