Kategóriák

Lemúriai kristály

Főkategória >Kövek szerint >Lemúriai kristály

Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Szín: átlátszó
Összetétel: módosult kvarc
Kristályszerkezet, Mohs-keménység, Fajsúly, Törésmutató, Maximális kettőstörés, Fény - ugyanaz mint hegyi kristály
Előfordulás: Brazília, Oroszország , Tibet , Zambia és az Egyesült Államokban .
Megjegyzés: Egyesek úgy vélik, hogy ezekben a kristályokban a Lemuriai őslakosok által hagyott üzenetek vannak elraktározva azok számára, akik megtalálják őket a modern időkben. Ősi bölcsességet tartalmaznak – olyan tudást amelyre az emberiségnek ma nagy szüksége van. De mit is ? például hogy hogyan lehet egyensúlyt teremteni szellemi és fizikai szempontból az élet területein, hogyan lehet békét hozni bolygónkra, és hogyan kell használni a gyógyító energiákat. A kristály segítségével mélyebb meditatív állapotba kerülhetünk, hozzáférhetünk az ősi bölcsességhez és a szellemi vezetők csatornáihoz. Mindez valódi átalakulást hozhat azoknak, akiknek szükségük van rá .
Publikációk alapján feltételezett gyógyhatása: 
Csakra: minden csakra

További érdekességek: Akik elsőként fedeztek fel lemúriai kristályokat, arról számolnak be, hogy ezeket a kristályokat part közeli homokban, hegyi kristály bányához közel találták Brazíliában. Lemúriai kvarcot találtak néhány évvel később az Urál-hegységben is A kristályok gyakran tartalmaznak létra -szerű barázdákat és hieroglifa - típusú jelöléseket ha nagyítóval vizsgáljuk őket .

Felhasználás: Érintse meg a lemuri kristállyal a harmadik szem területét, azt ahol a szemöldökök találkoznak. Tartsa a kristályt könnyedén a kezében, és kövesse nyomon a barázdáit a bal mutatóujjával, ahogy megnyilik szíve és elméje a belsejében található bölcsességre. Tegye fel az önt foglalkoztató kérdést és összpontosítson a kristályra. A kristály lehetővé teszi hogy megnyíljon tudata a válaszra. Több kristályból védő kört lehet építeni mely hatékony gyógyító energiát teremt meditáció közben.

 


Webáruház készítés