Blog
2020.05.06 16:41

Etherikos tanfolyam

Dr. Nicholas C. Demetry tanfolyama
Féldrágakövek Gyógyító Ereje a Jelenések Könyvében I. és II.

A tanfolyam rövid ismertetője:
Ennek a kétrészesre tervezett tanfolyamsorozatnak a keretében felfedezzük, megtapasztaljuk és alkalmazzuk a 12 drágakő gyógyító erejét, ahogyan arról Szent János Apostol a Jelenések Könyvében írt.  Megtanulhatjuk az egyes drágakövekhez tartozó Arkangyali Rendeket, az elemeket, és azokat a csakrákat, amelyek irányítják és segítik az adott drágakő gyógyító munkáját. Megtanuljuk, és meg is tapasztaljuk az adott drágakő gyógyító minőségeit mind a három síkon (fizikai, érzelmi és mentális).  Megtanuljuk minden egyes drágakő spirituális esszenciáját, és azt, hogy hogyan segítenek minket a magasabb Énünkhöz és a Krisztus Tudatosságunk eléréséhez vezető spirituális úton.
Minden egyes drágakő egy-egy lépést képvisel a spirituális fejlődésünk és beavatásunk útján.
Arról is tanulunk, hogyan helyezzük az egyes köveket a testünkre és a csakráinkra a legnagyobb gyógyulás érdekében, illetve milyen más terápiás módszereket lehet a drágakő terápiával együtt alkalmazni.
A következő 12 drágakővel foglalkozik a tanfolyamsorozat: opál, lapis lazuli, kalcedon, akvamarin, sardonyx, karneol, topáz, beryl, peridot, krizopráz, cirkon, ametiszt.
A tanfolyamon megmutatjuk, hogyan lehet a gyógyító Ponka kört, az Etherikos módszert és az Arkangyalok gyógyító erejét együtt alkalmazni a drágakövekkel, hogy a lehető legnagyobb gyógyító hatást érjük el.
Tanfolyam időtartama: 2 X 3 nap
Időbeosztása: minden nap 10 órától 18 óráig.
Ebédidő: 13:00-tól 14:30-ig
A tanfolyam helyszíne: meghirdetéskor
A tanfolyam díja :  meghirdetéskor
Jelentkezés és bővebb felvilágosítás az Etherikos Alapítvány szervezőinél:
Csaba Attila:  
06 70 632-2882
Abonyi Krisztina:  06 30 517-8660

Webáruház készítés