Kategóriák
Termék részletek


DNS 12 mesterkristály

Köves ásványi ékszer dns12 mesterkristály
12 000 Ft

12 DNS MESTER KRISTÁLY

A Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem csak testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

A dimenzióváltás és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kaptunk információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

A 12 Mesterkristály mindegyike más és más frekvenciával bír, és más szám tartozik hozzá a Numerológia tanai szerint.

- – -

Néhány kristály/ásvány beszerezhetősége sokszor nehézkes, különösen azoknak, akik nem a fővárosban élnek, illetve nincsenek kapcsolatban olyan helyekkel, központokkal, ahol kristályok forgalmazásával foglalkoznak, vagy csak egyszerűen nincs idejük és lehetőségük a beszerzésre időt tölteni. Próbáltuk mindenhol a lehető legolcsóbb helyeket és egyben a legjobb minőséget is megtalálni, s így is a kristályok ára igen különböző: a 100 Forinttól egészen 2500 Forintig terjed.

Ebben szeretnénk Számodra segíteni. Összegyűjtöttük a 12 Mesterkristályt, és egy kis tarsolyban szeretnénk Neked átadni.

A 12 Mesterkristály a következő:

1 – Ametiszt

4 – Rózsakvarc

7 – Labradorit

10 – Rodokrozit

2 – Hegyikristály

5 – Szodalit

8 – Pirit

11 – Csaroit

3 – Tigrisszem

6 – Citrin

9 – Szugilit

12 – Tejkvarc

 • Méret
  1.5 x 1.5 x 1 cm átlag
  Fémalkatrész anyaga
  fémmentes
  Alapanyag
  többköves
  Kategóriák
  Cikkszám
  STO3688
  Tömeg
  77 g/db
Webáruház készítés